Posted on

25 születésnapi színező

szuletesnapi-szinezo-01

Születésnapi színező felnőtteknek és gyerekekenek

Üdvözlünk az Egyedi Kreatív gyerekeknek és felnőtteknek készített születésnapi színező összeállításában!

A világ változik, de néhány dolog ugyanaz marad: a természetben megnyugvásra lelünk, a nyíló virágok, a zümmögő méhecskék, a légiesen szárnyaló pillangók között visszanyerhetjük mentális egészségünket.
Mindannyiunknak szüksége van egy kis nyugalomra rohanó életünkben – ezt kínálja ez az egyedi, kreatív születésnapi színező gyűjtemény.

A kreativitás csodálatos hangulatjavító. Lehetővé teszi fáradt lelked és szellemed lelassítását. A színezésnél nincs szükség különleges eszközökre, művészi képességre és tökéletes műteremre. Csak nyomtasd ki összeállításunkat és néhány színes ceruzával kezdődhet a kikapcsolódás. Ajándékba is adhatod születésnapi színező összeállításunkat. Pompás meglepetés, mellyel az örömteli alkotás élményét ajándékozod az ünnepeltnek.


A gyűjteményben az egyszerűtől az összetettebb motívumig találsz mintákat, melyek csak arra várnak, hogy kitöltsék a színekkel.
Ceruzát fel, áradjanak a színek a papíron! Virágozzunk fel a mai csodás napot!


Sok szeretet,
az Egyedi Kreatív csapata

Praktikus tippünk a színezéshez:

1. Puha színes ceruzával színezz, filctoll helyett! Így kisebb az esélye a hibázásnak.
2. A ceruza vonásai egy irányba tartsanak!
3. Jó fényviszonyok között színezz! Legjobb a nappali fény.
4. Tedd el a telefonod!
5. Ne aggódj, ha kiszaladsz a vonalból! Ettől még egyedibb lesz az alkotásod. Minden hiba javítható. ☺

„Boldog születésnapot!” színező oldalak gyerekeknek


Ingyenes, nyomtatható Boldog születésnapot színező oldalak a születésnap megünneplésére


Ínycsiklandó születésnapi torták, sütik, lufikkal játszó aranyos állatok és sok-sok mókás születésnapi buli kellék csak arra vár, hogy a gyerekek kiszínezzék.

A születésnapi képek között találsz aranyos állatokat, szépséges virágokat, mandalákat, tortákat és még sok ünnepi illusztrációt. Választhatsz nyomtatható születésnapi üdvözlő kártyát is, amelyet kiszínezve barátoknak, vagy családtagoknak ajándékozhattok.


Születésnapi kifestő lapjaink szórakoztató tevékenységet kínálnak minden gyerek számára, függetlenül attól, hogy saját születésnapjuk alkalmából szeretnének egy képet kiszínezni, vagy egy remekművet szeretnének ajándékozni a barátainak vagy családtagjainak.

Nyomtasd ki születésnapi kifestőnket, hogy kiszínezd, és valaki születésnapját különlegesebbé tedd!
Használd a letöltéshez a gyorslinkeket! Ezek a nyomtatható anyagok csak személyes, nem kereskedelmi használatra szolgálnak!

Boldog születésnapot színező oldalak


A színezés, szórakoztató és kreatív tevékenység gyerekek számára. Ingyen letölthető színezőket kínálunk. melyeket kiszínezhetnek és ajándékként adhatnak születésnap alkalmából, például testvérüknek, anyukának, apának, nagyszülőknek, vagy egy barátjuknak az iskolában.
Nyomtatható PDF letöltéséhez egyszerűen kattintson a kép alatti linkre! Ezek a nyomtatható anyagok csak személyes, nem kereskedelmi használatra szolgálnak!
Ingyenesen nyomtatható születésnapi kártyák színezésre
Segíts gyermekednek egy imádnivaló születésnapi kártyát készíteni az egyik ingyenes nyomtatható születésnapi kifestőnkkel, amelyeket csak ki kell színezni.

A születésnapi üdvözlő kártya elkészítéséhez egyszerűen nyomtasd ki, vágd körbe a körvonalat, és hajtsd ketté középen! A boltban vásárolható minőségű kártyához hasonló képeslapok elkészítéséhez nyomtasd a képet minőségi vastag papírra, matt fotópapírra vagy kartonpapírra. Ezek a nyomtatható anyagok csak személyes, nem kereskedelmi használatra szolgálnak!

Örömteli kikapcsolódást! ☺

Nézd meg további ötleteinket!

kreativ_meglepetes_doboz

Meglepetés doboz saját kezűleg készítve

Meglepetés doboz készítése saját kezűleg A mai bejegyzésben megtanulhatod, hogyan készíthető meglepetés doboz: ez egy egyedi, személyre szabott ajándék, amely amikor kinyitod, fotókkal és emlékekkel

Tovább olvasom »