Posted on

Fali dekoráció otthonod újjávarázsolásához

fali_dekor_

Fali dekoráció otthonod újjávarázsolásához.

Fali dekorációs ötletet keresel a lakás felfrissítéséhez? A csupasz falakat feldobhatod néhány stílusos kiegészítővel, és máris otthonosabban érezheted magad. Készen állsz az átalakításra?
Most ízlésed szerint egyedivé teheted a falakat. Összeállítottunk neked 20 fali dekor ötletet, amelyek biztosan segítenek, hogy stílust vigyél otthonodba.

1. Tekintetet vonzó kép

Egy túlméretes festmény vagy fénykép felhívja a figyelmet, és uralja a tér hangulatát. Próbálj ki egy fekete-fehér fotót, vagy vigyél élénk színt absztrakt formával egy minimalista térben.

Itt vásárolhatsz mesés képeket.

fali_dekoráció_1

2. Hozz létre galériafalat!

Semmi sem ad hangsúlyosabb stílust és színt, mint egy galéria. A gyűjteményhez használhatsz fényképeket, művészi alkotásokat vagy absztrakt képeket. Válassz egyszerű, egymással harmonizáló kereteket. Plusz ötlet: Terjeszd ki a kompozíciót a mennyezetig, hogy nagyobb tér illúzióját keltse.

 

fali_dekoracio_2

Forrás

3. Hangsúlyozd a falat falmatricával!

Használj élénk és merész színt, hogy hangsúlyos falat hozz létre. Erre legjobb megoldás egy egyedi falmatrica.

 

fali_dekoracio_3

4. Kárpit a falra

Egy szép kárpit vagy szőnyeg falra akasztása színt, mintát, valamint lágyság érzetet ad a helynek. További előnye, hogy könnyen mozgatható, áthelyezhető dekoráció.

fali_dekoracio_4

5. Ragyogó tükrök

A fali tükrök visszaverik a fényt, így egy kisebb teret nagyobbnak és fényesebbnek érezhetünk. Próbálj felakasztani egy túlméretes tükröt, vagy több kisebb darabot a szoba központi falára.

fali_dekoracio_5

6. Motívummal emeld ki a formát

Akár kézzel is festhetsz ízléses motívumokat
vagy válassz egy szép falmatricát, a hatása lenyűgöző lesz.

 

fali_dekoracio_6

Forrás

7. Szerelj fel polcokat!

Légies polcokkal praktikus helyet nyersz, és formálod a teret.

fali_dekoracio_7

Forrás

8. Fali tányérok

Miért rejtegetnéd nagymama porcelánjait a szekrényben? Ideje, hogy mindenki lássa a falra akasztva. Különleges emlékek díszíthetik a faladat.

fali_dekoracio_8

Forrás

9. Egyedi fali lámpák

A fali lámpa fénye hangulatosan ragyogja be a szobát. Válassz egy figyelemfelkeltő darabot, így fényt és stílust viszel a térbe.

fali_dekoracio_9

Forrás

10. Hozd be a növényeket!

A növények nem csak az ablakpárkányon sorakozhatnak. Próbálj néhány növényt fali tartóban elhelyezni. Az ízlésesen elrendezett virágok behozzák a természetet a szobába.

fali_Dekoracio_10

Forrás

11. Textúra hozzáadása szőttessel

Újra divatos a makramé. A puha fonalból készült fali dekoráció lágyságot, melegséget visz a lakásba. Vásárolj, vagy készíts egyet saját kezűleg.

fali_dekoracio_11

Forrás

12. Térhatást keltő falmatrica

A lakás stílusához illő falmatricával kedvenc helyeden érezheted magad. Ez lehet egy modern városkép, vagy akár a természet lágy öle. Fontos, hogy harmonizáljon a berendezéssel.

fali_dekoracio_11

Forrás

fali_dekoracio_12

13. Rakj ki nagyméretű falinaptárt!

A nagyméretű naptár különösen jól illik a dolgozószobába, vagy a konyha falára. Egyszerre dekorál, és segít nyomon követni a fontos eseményeket. Válassz modern megjelenésű, egyedi stílusú naptárt.

fali_dekoracio_13

14. Használj törölhető táblát – mint az iskolában

A nagy tábla tökéletes funkcionális kiegészítő egy irodához, játszószobához vagy akár a konyhához. A „palatábla” rusztikus hangulatot kölcsönöz bármely helyiségnek.

fali_dekoracio_14

15. Hozz létre egy kosárfalat!

Tegyél kosarakat a falra! Bármilyen falat feldob a különböző méretű és anyagú kosarak gyűjteménye, mely praktikusan mindig kéznél van.

fali_dekoracio_15

16. Egyedi térkép a falra

Rendelj személyre szabott város-, ország-, vagy a világtérképet egyedi stílusban. Személyessé tehetitek a rátűzött jelölésekkel, hol jártatok és hová szeretnétek eljutni.

fali_dekoracio_16

17. Falra rögzített TV

Nagyszerű ötlet falra szerelni a televíziót, így helyet szabadítasz fel a médiaszekrény tetején, és növeled a nappali vagy hálószoba egyedi megjelenését.

fali_dekoracio_17

18. Hajópadló a falon

A hajópadló burkolat friss tengerparti érzéssel árasztja el a teret. Akár az étkezőt, hálószobát, bejáratot vagy a fürdőszobát újítod fel, külső burkolatként használj hajópadló hatású falburkolatot.

fali_dekoracio_18

19. Tedd a falra a járgányod!

Hozz létre egy figyelemfelkeltő fókuszpontot, amely átalakítja az üres falat. Felakaszthatod a kerékpárod, vagy felragaszthatod kedvenc motorod falmatricáját. Ez egy bolondos és praktikus fali dekorációs ötlet.

Itt megtalálod a ragyogó, motoros vászonképed.

fali_dekoracio_19

Forrás

20. Tároláshoz használd a falat!

Kevés a helyed? Hozz létre egy frappáns és praktikus fali tárolót. Szerelj fel fogasokat vagy polcokat, és akaszd fel a kalapod, sálad és egyéb szép kiegészítőidet.

fali_dekoracio_20

Forrás

Nézd meg további ötleteinket!

Valentin_napi_ajandek_otlet

Valentin napi ajándék ötlet

Valentin napi ajándék ötlet Az egyik kedvenc téli ünnepünk a szerelem és a romantika ünnepe, mely Valentin-nap, illetve Bálint nap néven ismert. Mindenki életében van

Tovább olvasom »
kereszteloi_ajandek

Keresztelői ajándék ötlet

Keresztelői ajándék ötlet Egyedülálló keresztelői ajándék ötletet keresel? Akár keresztszülőként, családtagként, barátként vagy hivatalos a keresztelőre, ezek az ajándékötletek biztosan tetszeni fognak. 1. Hímzett takaró

Tovább olvasom »
baileys_hazilag

Baileys likőr házilag

Az édes likőrök kedvelőinek nem kell bemutatni a Baileys-t.  Édes, selymes, elvarázsoló íze sokunkat megszédített már. Korábbi, nagy sikerű Baileys sajttorta receptünk után most jöjjön

Tovább olvasom »
viragok_filcbol

Virágok filcből

Olyan virágot ajándékoznál, amely folyton virágzik és nem igényel gondozást? Szeretnéd a lakást tavaszi virágdíszekkel dekorálni? Az alábbi ötlet segítségével egyszerűen, saját kézzel elkészítheted a

Tovább olvasom »