Posted on

Lakberendezési ötletek: hangulatos otthon karácsony után

januari_lakasdekor

Lakberendezési ötletek

Az ünnepek után mindig szomorú látvány, amikor a karácsonyi fények és dekor eltűnik az otthonunkból. Mit tegyünk, hogy az elhalványult ünnepi csillogás ellenére, a hosszú téli hónapokban is bensőségesen, otthonosan érezzük magunkat? Ilyenkor januárban szeretünk puha takaróba burkolódzva lustálkodni a kanapén. Gőzölgő teát, vagy forró csokit kortyolgatni és közben a maradék karácsonyi édességeket majszolni. Szívesen elmerülünk egy jó filmben, egy lebilincselő könyvben. A januári szürke, rideg időben örömteli tevékenység otthonunk téli hangulatú lakásdekorációs megújítása. Íme 9 mesés januári lakberendezési dekor ötlet, amely karácsony után téli varázst ad az otthoni dekorációnak. Ezekkel az inspiráló tippekkel meghitt téli menedéket teremthetsz a szobában.

1. Rendezd át a szobát!

Rendezd át a bútorokat, ezzel teljesen új megjelenést adsz a szobádnak. Kezdd a legnagyobb bútorokkal, helyezd el másképp a térben, majd rendezd el a kisebb darabokat, amíg a tökéletes elrendezést megvalósítod. Néhány inspiráló lakberendezési ötlet segítségedre lehet.

lakberendezes_1

2. Élő virággal hozd be a természetet

Helyezz el élő virágokat, melyek gyönyörű, élettel teli színfoltot visznek otthonodba az új év hideg heteiben.

lakberendezes_2

3. Szép párnák, pihe-puha takarók

Szép párnák, pihe-puha takarók – itt a nagyszerű alkalom egy új színkombináció, stílus kipróbálására. A jól megválasztott színek és a különleges textúrájú anyagok bensőséges hangulatot teremtenek. Az újdonsült párnák hívogató hangulatot hoznak a szobádba.

lakberendezes_3

4. Új kiegészítők

Új kiegészítők – a karácsonyi díszek között is találhatsz néhányat, melyeket új elemekkel kombinálva téli varázst vihetsz a lakásba.

lakberendezes_4

5. Frissítsd a falakat!

Ezekben a hónapokban lényegesen több időt töltünk otthon, és jelenleg sokan otthon dolgozunk. Ugyanazokat a falakat nézzük hosszú ideje, így eljött az ideje a megújulásnak. Noha otthonod teljes felújítása most nem kivitelezhető, felfrissítheted a lakást új fali dekorációval. Szebbnél szebb vászonképek között válogathatsz, vagy kinyomtathatod a családi, baráti emlékeket megörökítő legjobb fényképeket. Készen állsz a lakás felfrissítésére? Első lépésként kattints az alábbi gombra. Hamarosan nyíló üzletünk kínálatát nézheted meg.

lakberendezes_5

6. Szeretjük a gyertyák villogását

Szeretjük a gyertyák villogását, elbűvölő ragyogását. Legyen szó akár egy édes aromájú, vagy egyedi formájú gyertyáról, meghitt hangulatot varázsolnak bármely szobában.

lakberendezes_6

7. Új fények, új lámpákkal

Új fények, új lámpákkal – Ez egy nagyszerű alkalom, hogy fokozd a hangulatot különleges világítással. Az új lámpák remek design elemek lehetnek, miközben barátságos megvilágítást biztosítanak. A szürke, sötét napokban örömet, derűt, fényt visznek otthonodba.

8. Fehér selyemvirág

Fehér selyemvirág: a tél káprázatos fehér színét viselő virágok ellensúlyozzák az ablakon beszűrődő fényszegény szürkeséget.

lakberendezes_8

9. Kényeztető fürdőkellékek

Kényeztető fürdőelemek: Imádjuk a forró fürdőzés luxusát a kádban, fürdősókkal, gyertyákkal, és természetesen illatos szappannal. Ezekkel az apróságokkal élvezetes pillanatokat szerezhetsz magadnak.
lakberendezes_9

Lakásdekorációs termékeket hamarosan vásárolhatsz webáruházunkban. Nézz be már most!